Google Notifier

Google Notifier 1.10.0.580

Altijd op de hoogte van nieuwe Gmail-berichten

VOOR

  • Handig menubalk-icoontje
  • Licht en niet opdringerig

TEGEN

  • Update-frequentie niet te vergroten
  • Uiterlijk pop-ups niet te veranderen

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar.

De gratis applicatie Google Notifier informeert je met kleine pop-ups over nieuwe Gmail-berichten en Google Calendar afspraken. Zonder dat er een internetraampje openstaat, ben je zo snel op de hoogte van nieuwe e-mails.

Na de installatie en het invullen van je Gmail-gegevens nestelt er zich een Google Notifier-icoontje in je Mac's menubalk. Hierop druk je onder andere om info over nieuwe e-mails te verversen. Het programma doet dit tevens om de zoveel tijd uit zichzelf. Naast Gmail is ook Google Calendar geïntegreerd in Google Notifier. Bij een nieuw bericht of een kalenderafspraak verschijnt er rechtsboven in je scherm een notificatie met titel en afzender.

Google Notifier update echter niet continu en ook het tijdsinterval is niet te verkorten. Daarnaast vonden we geen optie om de standaard webbrowser van het programma, Safari, te veranderen. Zelfs Google Chrome moet er voorlopig aan geloven. Bovendien is het uiterlijk van de rommelige pop-ups niet om te toveren. Om dat te doen, gebruik je de handige Google+Growl plug-in voor het fantastische notificatieprogramma Growl.

Met Google Notifier is het niet meer nodig om als een krankzinnige je Gmail te checken in afwachting van nieuwe berichten. Als ze d'r zijn, dan hoor je het namelijk wel.

Meeste downloads E-mail clients voor mac

Meer
Google Notifier

Download

Google Notifier 1.10.0.580

Beoordelingen about Google Notifier